Μάθε, Δές, Δράσε!!

Ομάδα Εθελοντών Δήμου Τρικκαίων.

Γίνε και σύ εθελοντής...

  hearts

suggestion-box

Πείτε μας την πρότασή σας για εθελοντικές δράσεις

Ακολουθήστε μας...

ΚΗΠΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 2Σε μια ακόμη δράση για την προστασία των δασών, προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων. Μετά από τον καθαρισμό του δάσους του Διαλεχτού, την ερχόμενη Κυριακή 17 Μαΐου 2015 με  πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντών του Δήμου γίνονται ανάλογες δράσεις και στον αγαπημένο λόφο των τρικαλινών, τον προφήτη Ηλία. Συγκεκριμένα, θα γίνουν παρεμβάσεις για την πυροπροστασία, καθαρισμό και εξωραϊσμό του άλσους, προκειμένου, ιδίως εν όψει θερινής περιόδου, να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες και οι κίνδυνοι για την πρόκληση πυρκαγιάς.

Η Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων συνεργάζεται με το την αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος του Δήμου Τρικκαίων, ενώ τη γενική ευθύνη, λόγω σαφούς αρμοδιότητας, για τις δράσεις πυροπροστασίας, θα έχει η Π.Υ. Τρικάλων, διά του διοικητή της, πυράρχου κ. Γ. Παπαπολύκαρπου.

Η Ομάδα Εθελοντών Τρικάλων, καλεί όλους τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές να μετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία προστασία του διαμαντιού της πόλης. Εθελοντικές ομάδες και φορείς έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους και επομένως προχωρά, το δεύτερο στάδιο της κινητοποίησης για την προστασία αλσών και δασών του Δήμου.

Για πληροφορίες, στο τηλέφωνο 6944500162 (κ. Κώστας Χατζόπουλος, συντονιστής).